Gündem
Toplantıya Katılacak Olan AKP’li Başkanlar Test Yaptırmak Zorunda
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak olan “Pandemi sonrası Belediyecilik” toplantısına katılacak olan AKP’li Belediye Başkanları SEAH Korornavirüs testi yaptırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak olan “Pandemi sonrası Belediyecilik” toplantısına katılacak olan AKP’li Belediye Başkanları SEAH Korornavirüs testi yaptırdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak olan “Pandemi sonrası Belediyecilik” toplantısına katılacak olan AKP’li Belediye Başkanları SEAH Korornavirüs testi yaptırdı. Test sonuçları pozitif çıkanlar toplantı salonuna alınmayacak. Negatif olanların ise akrediteleri yapılacak.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Ağustos Perşembe günü 11.00’de Ankara’da partisinin belediye başkanlarıyla bir araya gelecek.
Belediyecilik toplantısı Cumhurbaşkanlığı Sarayında düzenlenecek, “Pandemi sonra belediyecilik” istişare toplantısına il başkanları, belediye başkanları ve yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcıları katılacak.
AKP Genel Merkezi toplantıya katılacak olan tüm partililer ve Belediye Başkanları’na koronavirüs testi yapılması talimatı verildi. Bunun üzerine İl Başkanları ve Belediye Başkanları Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi’nin yolunu tuttular. Hastanede test yapılan ve testi negatif olanlar toplantıya alınacaklar.

Gündem
Beşiktaş’tan Şok Açıklama: Milletvekili Locayı Bastı İki Arkadaşımızı Yumrukladı
Kayseri’de üç puanı alan Beşiktaş’tan şok açıklama geldi. Yönetici Adnan Dalgakıran bir Milletvekili ve kardeşi tarafından locamız basıldı ve 2 arkadaşımız yumruklandı.
Gündem
3 Ocak 2021 Koronavirüs Vaka Sayısı Tablosu
Koronavürüs testleri son 24 saatte 3 Ocak 2021 tarihi itibariyle 1 bin 515 kişinin septomlu, 9 bin 877 kişinin semptomsuz olarak koronavirüse yakalandığı belirlendi.
Gündem
Rektörlük Seçimi İçin Yasa Teklifi Meclis Gündemine Getirilmiyor
CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Cumhurbaşkanı’nın doğrudan Rektör atamasına tepkisini göstererek, Rektör belirleme sürecinin geri getirilmesini istiyor.
You must be logged in to post a commentLogin