Antalya Siyaset

Erdoğan ve Özel Arasında Tarihi Görüşmede Tarihi Fotoğraf

Erdoğan ve Özel Arasında Tarihi Görüşmede Tarihi Fotoğraf
12 Haziran 2024 - 14:36

Atatürk’ün gözlerinin Erdoğan ve Özel’e dönük olması, bazı kullanıcılar tarafından simgesel olarak yorumlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i 18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Samimi geçen görüşmede yeni anayasa, emekli zamları ve güncel konular ele alındı.

Erdoğan, CHP Genel Merkezi’nde

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. 18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezi’ne gelen Erdoğan, saat 16.00’da başlaması planlanan görüşmeye saat 15.58’de ulaştı. Erdoğan’a, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş eşlik etti. CHP Genel Merkezi’nin kapısında Özel ve Namık Tan tarafından karşılanan Erdoğan, samimi tavırları ve gülümsemeleriyle dikkat çekti.

Görüşmeye Katılan İsimler

Erdoğan’ın ekibinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun da yer aldı. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmede yeni anayasa, emekli zamları ve güncel konular ele alındı.

Tarihi Anlar ve Fotoğraflar

Görüşmenin basına yansıyan en önemli anlarından biri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Genel Merkezin kapısının önünde birlikte verdiği fotoğraftı. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu fotoğraf, CHP’nin 100. yıl logosunda Atatürk’ün gözlerinin her iki lidere dönük olduğu anı ölümsüzleştirdi. Fotoğrafta, her iki lider de samimi pozlarla basını selamladı ve tokalaştı.

Sosyal Medyada Yankıları

Sosyal medyada birçok yorumcu, bu fotoğraf üzerinden çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Atatürk’ün gözlerinin Erdoğan ve Özel’e dönük olması, bazı kullanıcılar tarafından simgesel olarak yorumlandı.

Erdoğan ve Özel’in bu tarihi görüşmesi, siyasi arenada önemli bir adım olarak değerlendirilirken, gelecekteki iş birliği ve diyaloglar için de umut verici olarak görüldü. Görüşmede ele alınan konular ve liderlerin samimi tutumu, iki parti arasındaki ilişkilerin güçlenebileceğine dair olumlu sinyaller verdi.

Antalya Siyaset, Haber Hibya Haber Ajansı haber servisi ile çalışmaktadır. Sitemizde yer alan haberlerin kaynak gösterilmeden alınması yayınlanması yasaktır.