Antalya Siyaset

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Türkiye EURO 2024’te Son 16’da!

Türkiye EURO 2024’te Son 16’da!
27 Haziran 2024 - 0:31

Milli Takımımızın son 16’daki rakibi Avusturya olacak ve maç Leipzig’de oynanacak.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu’nda gruptan çıkmayı başardık. Grubun son maçında Çekya ile karşılaşan ay yıldızlılar 10 kişi rakibi karşısında 2-1’lik skoru ve 3 puanı alarak adını bir üst tura yazdırdı.

Türkiye, EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya’yı 2-1 yenerek son 16 turuna yükseldi. Ay yıldızlılar, grupta 6 puanla ikinci sırada yer alarak Portekiz’in ardından üst tura çıktı. Milli Takımımızın son 16’daki rakibi Avusturya olacak ve maç Leipzig’de oynanacak.

Maçın ilk yarısında Çekya, 11. ve 20. dakikalarda Antonin Barak’ın gördüğü sarı kartlar sonrası 10 kişi kaldı. İlk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda Hakan Çalhanoğlu’nun sol çaprazdan attığı golle öne geçen Türkiye, Tomas Soucek’in golüyle beraberliği yakalayan Çekya karşısında 90+3’te Cenk Tosun’un golüyle galibiyete ulaştı.

Maçın ilk yarısında tribünlerde kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Çek taraftarlar arasında maçı izleyen bir Türk taraftar ile küçük bir grup arasında arbede çıktı, ancak diğer taraftarların araya girmesiyle olay yatıştırıldı.

Türkiye, kritik anlarda gösterdiği performansla EURO 2024’te yoluna devam ediyor.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Antalya Siyaset, Haber Hibya Haber Ajansı haber servisi ile çalışmaktadır. Sitemizde yer alan haberlerin kaynak gösterilmeden alınması yayınlanması yasaktır.