Antalya Siyaset

Fahrettin Koca’nın İstifa İddiaları Ankara Kulislerinde

Fahrettin Koca’nın İstifa İddiaları Ankara Kulislerinde
28 Haziran 2024 - 12:51

Sağlık Bakanı İddiaları Reddetti mi?

ANKARA – Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a istifasını sunduğuna yönelik dedikodular, Ankara’nın siyasi koridorlarında yoğun bir şekilde konuşulmaya başlandı. Kulis bilgilere göre, bakanlık yetkilileri Sağlık Bakanı Koca’nın istifa ettiğini düşünmüyor.

ATAMALAR KRİZE NEDEN OLDU

Edinilen bilgiye göre İl Sağlık Müdürlüğü’nde yapılan bazı atamalar ortalığı karıştırdı. Yaşanan tartışmalar ve ufak çaplı krizlerin ardından, Bakan Koca’nın istifa edip etmediği ise henüz netlik kazanmadı.

YENİ BAKAN İDDİALARI

Ankara kulislerinde konuşulan bir başka iddia ise Bakan Koca’nın kesin olarak istifa ettiği yönünde. 1 Temmuz Pazartesi günü yapılması beklenen Bakanlar Kurulu toplantısı öncesinde, Bakan Koca’ya katkıları için teşekkür edileceği ve yeni bakanın toplantıya katılacağı söylentileri dolaşıyor.

PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bugünkü programlarını iptal ettiği ve bakanlık koridorlarında derin bir sessizliğin yaşandığı öğrenildi. Bu durum, istifa iddialarını daha da güçlendirdi.

Antalya Siyaset, Haber Hibya Haber Ajansı haber servisi ile çalışmaktadır. Sitemizde yer alan haberlerin kaynak gösterilmeden alınması yayınlanması yasaktır.