Antalya Siyaset

Yenimahalle’de 600 öğrenci yaz okuluna kayıt yaptırdı

Yenimahalle’de 600 öğrenci yaz okuluna kayıt yaptırdı
07 Temmuz 2024 - 11:44

Futbol branşı için Ali Öcal Batıkent Semt Stadı’nda, tenis branşı için Batıkent Edip Akbayram Parkı’nda ve diğer tüm spor branşları için Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen Yenimahalle Belediyesi yaz okullarına şimdiye kadar 600 öğrenci kayıt yaptırdı.

İlçe sakinlerinin ilgiyle katılım gösterdiği Yaz Okulu’nda 7-14 yaş aralığı için Kick Boks, Basketbol, Boks, Voleybol, Hentbol, MuayThai, Futbol eğitimlerinin yanında 4-10 yaş aralığı için Jimnastik ve 4-14 yaş aralığı için Tenis eğitimleri de uzman eğitmenler tarafından veriliyor.

Yaz okullarına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Çocuklarımız yaz dönemi boyunca eğitimden uzak kalmasın istiyoruz. Bu nedenle Yenimahalle’nin dört bir yanına konumlandırdığımız spor tesislerinin kapılarını çocuklarımız ardına kadar açtık. Çocuklarımız ülkemizin aydınlık geleceğini temsil ediyor. Onların bilgili, donanımlı ve sağlıklı gelişimi için her yıl yaz okulları açıyoruz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Antalya Siyaset, Haber Hibya Haber Ajansı haber servisi ile çalışmaktadır. Sitemizde yer alan haberlerin kaynak gösterilmeden alınması yayınlanması yasaktır.