Antalya Siyaset

Bodrum’da Kylie Minogue ve Charlotte de Witte sahne aldı

Bodrum’da Kylie Minogue ve Charlotte de Witte sahne aldı
07 Temmuz 2024 - 13:21

Gala gecesi ENBE Orkestrası ile başlarken Avustralyalı sanatçı Kylie Minogue’un konseri ardından MOHG tarafından özel olarak davet edilen Charlotte de Witte ile devam etti.

Geceye, iş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin yanı sıra, Rebel Wilson, Ramona Agruma, Lena Perminova, Victoria Lopyreva, Hofit Golan, Carine Zavline, Maja Malnar, Heloise Agostinelli, Bianca Holland, Leslie Cohen, Alessiya Merzlova, Karen Wazen, Anastasia Reshetova, Giuliano Calza, Zoya Sakr, Inga Rubenstein, Loujain Adada Juffali, Mahmoud Sidani, Karen Wazen ve Nael Abu Alteen gibi dünyaca ünlü isimler katıldı.

Gecede, Kylie Minogue’in konserinin ardından, dünyanın en iyi DJ’leri arasında gösterilen ve MOHG tarafından özel olarak davet edilen Charlotte de Witte sahne aldı.

10. yıl kutlamaları 6 Temmuz'da da devam ederken Blue Beach’te gerçekleşen White Beach Party’de konuklar, Emir Ersoy’un canlı performansıyla eğlendi.

Hibya Haber Ajansı

Antalya Siyaset, Haber Hibya Haber Ajansı haber servisi ile çalışmaktadır. Sitemizde yer alan haberlerin kaynak gösterilmeden alınması yayınlanması yasaktır.