Antalya Siyaset

İnfo Yatırım: EURUSD paritesi, hafta içerisinde aşağı yönlü hareketlenmeler gerçekleştirdi

İnfo Yatırım: EURUSD paritesi, hafta içerisinde aşağı yönlü hareketlenmeler gerçekleştirdi
02 Ağustos 2024 - 11:14

İnfo Yatırım'dan gelen verilere göre, bu hareketlenmeler ile paritenin, haftanın son işlem gününe 1.0787 seviyelerinde başlangıç yaptığı aktarılırken şu ifadelere yer verildi:

''Parite için hafta ortasında Euro bölgesinden gelen enflasyon verisi oldukça önemliydi. Gelen veriye göre Euro bölgesinde Temmuz’da yıllık enflasyon beklentilerin üzerinde yüzde 2.6 artış göstermişti. Ek olarak FED kararı takip edilmiş ve FED faiz oranında değişikliğe gitmese de Eylül’de faiz indirim konusunun masada olabileceği belirtilmişti. Yeni günde ise gözler ABD’de olacak. 15:30’da ABD’de açıklanacak olan tarım dışı istihdam ekonomik verisi ile küresel bazda volatilite oldukça artacaktır. EURUSD paritesini teknik olarak inceleyecek olursak 1.0816 – 1.0845 – 1.0869 seviyeleri direnç noktaları olarak; 1.0766 – 1.0724 – 1.0685 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.''

Hibya Haber Ajansı

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Antalya Siyaset, Haber Hibya Haber Ajansı haber servisi ile çalışmaktadır. Sitemizde yer alan haberlerin kaynak gösterilmeden alınması yayınlanması yasaktır.