Antalya Siyaset

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Antalyaspor Alex de Souza İle Anlaşma İmzaladı

Antalyaspor Alex de Souza İle Anlaşma İmzaladı
16 Mayıs 2024 - 15:16

Antalyaspor, gelecek sezon için Brezilyalı futbol efsanesi Alex de Souza ile prensipte anlaştı.  Takımının başına geçecek olan Alex de Souza, transferi şimdiden oluşturuyor.

Sergen Yalçın’ın ayrılığının ardından Antalyaspor, teknik direktör arayışlarına hız verdi. Kulüp yönetimi, Alex de Souza ile sözleşme imzalayarak yeni sezona iddialı bir şekilde girmeyi planlıyor.

Antalyaspor’un transfer listesinde yer alan isimlerden biri de Hull City’den Doğukan Sinik oldu. Daha önce Antalyaspor forması giymiş olan Sinik ile prensip olarak anlaşan kulüp, resmi imzayı atmak için harekete geçiyor.

Alex de Souza, takımdan ayrılmadan önce birçok oyuncu hakkında rapor vererek transferde katkıda bulunmuştu. Brezilyalı efsanenin bilgileri ile antalyaspor, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.

Antalyaspor taraftarları, Alex de Souza’nın hükümdarlıklarındaki takımlarının yeni sezonda başarılı kaynağı olan inançlarını korurken, transfer çalışmalarını da yakından takip ediyor.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Antalya Siyaset, Haber Hibya Haber Ajansı haber servisi ile çalışmaktadır. Sitemizde yer alan haberlerin kaynak gösterilmeden alınması yayınlanması yasaktır.