Antalya Siyaset

Avcılar Belediyesinden Ekolojik Eğitim Çocuk Parkı etkinliği

Avcılar Belediyesinden Ekolojik Eğitim Çocuk Parkı etkinliği
07 Ağustos 2024 - 16:37

Avcılar Belediyesi tarafından yapılan etkinlikte çocuklar Paşaeli Kent Parkı’nda Ebeveyn-Çocuk Buluşması’nda birçok atölyeye katıldı.

Çocuklar ve aileleri takas atölyesinde okudukları kitap ve oyuncaklarını takas ederek dayanışma ve paylaşmanın önemine vurgu yaparken bilimsel eğitim atölyeleriyle de doğayı keşfetti. Etkinlikte doğa koruyucularının yetiştirdikleri mahsullerinin sergilendiği Ekopark Organik Standı dikkat çekti.

Etkinliğe katılan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, “Ekolojik Eğitim ve Çocuk Parkımızda değerli komşularımız ve minik evlatlarımızla olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Avcılarımızın çocuklarının neşesine ve mutluluğuna şahitlik ediyor olmak bizler için çok büyük gurur ve motivasyon kaynağı. Ekolojik Eğitim Çocuk Parkımızda çocuklarımıza duvarsız bir sınıfta doğanın tüm renkleriyle öğrenme fırsatı sunuyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Antalya Siyaset, Haber Hibya Haber Ajansı haber servisi ile çalışmaktadır. Sitemizde yer alan haberlerin kaynak gösterilmeden alınması yayınlanması yasaktır.