Antalya Siyaset

Nihal Alçok: ‘Sayın Bahçeli Elinizde Tutuğunuz Dosyadan Ümitliyim’

Nihal Alçok: ‘Sayın Bahçeli Elinizde Tutuğunuz Dosyadan Ümitliyim’
15 Haziran 2024 - 11:31

Nihal Olçok’tan Devlet Bahçeli’ye Dikkat Çeken Çağrı

Eşi ve oğlunu darbe girişiminde kaybeden Nihal Olçok, MHP’den AKP’ye yönelik sitem içeren bir tweet’i alıntılayarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den görüşme talebinde bulundu. Nihal Olçok, Bahçeli’nin grup toplantısında elinde tuttuğu dosya ve “Allah bana yeter” yazılı yüzüğe dikkat çekti.

Bahçeli’ye Görüşme Talebi

Nihal Olçok, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, “Sayın genel başkan Devlet Bahçeli, kabul ederseniz bayramda bir acı kahvenizi içmeye gelmek isterim. Belki biraz da acıları konuşuruz. Hakikati, hakikatli bir biçimde. Nasip… Ben yüzükten değil ama o elinizle tuttuğunuz dosyadan ümitliyim” ifadelerini kullandı. Bu çağrı, Bahçeli’nin elindeki dosya ve yüzüğe olan ilgisini de ortaya koydu.

Erdoğan’a da Seslenmişti

Nihal Olçok, daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenmişti. Eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’un fotoğrafını paylaşarak, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan ben de bu fotoğraftaki iki kişinin katillerini arıyorum. Hala! Ayrıca Ayşe Ateş hanımefendi ile görüşmenize çok mutlu oldum. Yarının sahibi Allah’tır diyorum” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

Nihal Olçok’un bu çağrıları, darbe girişiminde kaybettiği eşi ve oğlu için adalet arayışını sürdürdüğünü gösteriyor. Olçok’un Bahçeli ve Erdoğan’a yaptığı bu çağrılar, kamuoyunda dikkat çekti.

Antalya Siyaset, Haber Hibya Haber Ajansı haber servisi ile çalışmaktadır. Sitemizde yer alan haberlerin kaynak gösterilmeden alınması yayınlanması yasaktır.