Antalya Siyaset

Turgut Altınok Sosyal Medyadan Açıklama yaptı: ‘İddialar Asılsızdır’

Turgut Altınok Sosyal Medyadan Açıklama yaptı: ‘İddialar Asılsızdır’
19 Haziran 2024 - 21:37

Turgut Altınok Hakkındaki Akaryakıt İddiaları Asılsız Çıktı: Sosyal Medyadan Yanıt Verdi

İçişleri Bakanlığı Soruşturma Başlatmadı

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok’un, seçim kampanyasında kullanılan araçların akaryakıtının Keçiören Belediyesi tarafından karşılandığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.

İçişleri Bakanlığı’ndan Yalanlama

OdaTV’nin haberine göre, İçişleri Bakanlığı yetkilileri bu iddialarla ilgili herhangi bir soruşturma başlatılmadığını açıkladı. Bakanlık, konuya ilişkin müfettiş görevlendirildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Turgut Altınok’tan Sosyal Medya Açıklaması

İddiaların asılsız olduğunun ortaya çıkmasının ardından Turgut Altınok, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Altınok, “Bazı basın yayın organlarında İçişleri Bakanlığı’nın seçim dönemine yönelik hakkımda soruşturma yaptığı iddiaları asılsızdır. Büyükşehir Belediye başkan adaylığım döneminde ne kendi aracım ne de benimle birlikte kampanyamda çalışan arkadaşlarımın araçlarının akaryakıtlarının belediyeden karşılandığı iddiaları kesinlikle doğru değildir. Yalandır, iftiradır. Adaylık sürecimde tüm araçlarımızın akaryakıtları özel bir akaryakıt istasyonundan temin edilmiş, ücreti de ödenmiştir. Bu tür yalan ve iftiralarla şahsım ve partim yıpratılmaya çalışılmaktadır. Kamuoyunun yanıltılmasını önlemek amacıyla bu açıklama hasıl olmuştur,” dedi.

Antalya Siyaset, Haber Hibya Haber Ajansı haber servisi ile çalışmaktadır. Sitemizde yer alan haberlerin kaynak gösterilmeden alınması yayınlanması yasaktır.