Antalya Siyaset

Haber7 Yazarı Ferhat Murat : “İYİ Parti’de aktif siyaset yapan 4 tane milletvekili AK Parti’ye geçecek”

Haber7 Yazarı Ferhat Murat : “İYİ Parti’de aktif siyaset yapan 4 tane milletvekili AK Parti’ye geçecek”
08 Haziran 2024 - 10:45

İYİ Parti ile İlgili Canlı Yayında Flaş İddia: 4 Milletvekili AKP’ye Geçecek

İktidara yakınlığıyla bilinen Haber7 yazarı Ferhat Murat, İYİ Parti’den dört milletvekilinin AKP’ye geçeceğini iddia etti.

Ferhat Murat’ın İddiaları

Haber7 yazarı Ferhat Murat, Ekol TV’de katıldığı ‘Kontrol Noktası’ programında gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulundu. Murat, Pazartesi ve Salı gününü işaret ederek, “İYİ Parti’de aktif siyaset yapan 4 tane milletvekili AK Parti’ye geçecek” dedi.

Sunucu Pınar Işık Ardor’un Soruları

Programın sunucusu Pınar Işık Ardor, İYİ Parti’den hem CHP’ye hem de AK Parti’ye geçişlerin olduğunu belirterek, “İYİ Parti nereye doğru sürükleniyor? Meral Akşener ofis açtığında eski İYİ Parti genel başkanı olarak mı ofis açacak? Yoksa Milliyetçi Hareket Partisi’ne mi dönecek? AK Parti’ye mi katılacak?” sorularını yöneltti.

Ferhat Murat’ın Cevapları

Murat, Meral Akşener’in yakın zamanda aktif siyasetin içinde olmasını beklemediğini belirterek şunları söyledi:

“Ben Meral Akşener’in yakın zamanda aktif siyasetin içerisinde olacağını düşünmüyorum. MHP veya AK Parti’ye girip siyaset yapmak yerine bugüne kadar elde ettiği tecrübeleri Türkiye’ye aktarma konusunda kendisinden talep edildiği miktarda sunma konusunda kendisi böyle bir süreci başlatmış. MHP’den bu yana beraber siyaset yaptığı bir ortam hazırlanıyor. Meral Akşener’in amacı katkı sunmak. Türk siyasetinde makam, koltuk olarak görebileceği birçok noktayı görmüş bir isim. Bu saatten sonra Genel Başkanlık dışında başka bir siyaset yapma ihtimalini yüksek görmüyorum.”

İYİ Parti’deki Rahatsızlıklar

Murat, Akşener’in Cumhurbaşkanı ile görüştükten sonra İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu arayarak bilgi verdiğini ve bunun ince bir davranış olduğunu belirtti. Murat, Dervişoğlu’nun bu konuda bir rahatsızlığı olmadığını ve İYİ Parti yönetim kademesinde de rahatsızlık bulunmadığını ifade etti.

Antalya Siyaset, Haber Hibya Haber Ajansı haber servisi ile çalışmaktadır. Sitemizde yer alan haberlerin kaynak gösterilmeden alınması yayınlanması yasaktır.