Antalya Siyaset

9 Günlük Bayram Tatilinde Hava Nasıl Olacak?

9 Günlük Bayram Tatilinde Hava Nasıl Olacak?
13 Haziran 2024 - 15:02

Antalya’da Kurban Bayramı Tatilinde Hava Durumu: Sıcak ve Az Bulutlu

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yerli turistlerin öncelikli tercihi olan Antalya’da hava açık ve az bulutlu olacak, sıcaklık 33-34 derece bandında seyredecek. Meteorolojik tahminlere göre, Antalya’da Kurban Bayramı süresince yağış beklenmiyor.

Hava Durumu Detayları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, hava sıcaklığı artışını sürdürecek ve Akdeniz bölgesi ile Antalya’da sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvetle esecek. Isparta ve Burdur’u kapsayan Göller Bölgesi’nde zaman zaman saatte 40 ila 60 kilometre hızla rüzgar esecek.

Tatilciler İçin Öneriler

Antalya’da tatil yapacak olan ziyaretçilerin yüksek sıcaklık ve güneşli havaya dikkat etmeleri, özellikle öğle saatlerinde güneş ışınlarından korunmak için gerekli önlemleri almaları önerilmektedir. Ayrıca, rüzgarın hafif ila orta kuvvette esmesi, sahil ve plajlarda serinlemek için ideal koşullar sunacaktır.

Genel Bilgiler

  • Hava Durumu: Açık ve az bulutlu
  • Sıcaklık: 33-34 derece
  • Yağış: Beklenmiyor
  • Rüzgar: Kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvetle
  • Göller Bölgesi: Zaman zaman 40-60 km/sa hızla rüzgar

Antalya Siyaset, Haber Hibya Haber Ajansı haber servisi ile çalışmaktadır. Sitemizde yer alan haberlerin kaynak gösterilmeden alınması yayınlanması yasaktır.