Antalya Siyaset

Özel: ”Yargı Önünde Hesabını Soracağız”

Özel: ”Yargı Önünde Hesabını Soracağız”
27 Nisan 2024 - 17:27

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gelecek hafta kazandıkları belediyelerde israfı koruma ve tasarrufu artırmak amacıyla yeni bir genelge yayımlayacaklarını açıkladı. Özel, bu adımın diğer partilere de örneklenmesini umduğunu belirtti.

Özel, memleketi Manisa’da 31 Mart’taki yerel seçimlerde partinin adaylarının kazandığı Yunusemre ve Şehzadeler belediyelerini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda, israf ve tasarruf konularına dikkat ederek, CHP’nin bu konuda önemli adımlar atacağını vurguladı. Yeni genelge ile belediyelerde maliyet işlemlerinin daha verimli bir yönetim sağlamayı amaçladıklarını söyledi Özel, bu uygulamanın diğer partiler tarafından da benimsenmesini umduğunu söyledi.

Gösterişli makam odası ile gündem olan Yunusemre Belediyesi ziyaretinde kazandıkları bütün belediyelerde herkesin hizmetinde olacaklarını ifade ederek Özel, seçimi sandıkta bıraktıklarını, ayrım gözetmeksizin herkese eşit ve adil hizmet vereceklerini kaydetti.

“YARGI ÖNÜNDE HESABINI SORACAĞIZ”

Özel, önceki belediye yönetimlerinin yapmış oldukları kusurları, küçük hataları görmezden gelebileceklerini anlatarak ancak kasıtlı yapılan, kamu zararına yol açan iş ve işlemlerin hesabını yargı önünde soracaklarını belirtti.

Antalya Siyaset, Haber Hibya Haber Ajansı haber servisi ile çalışmaktadır. Sitemizde yer alan haberlerin kaynak gösterilmeden alınması yayınlanması yasaktır.